En intervju med mig själv

Hej Julia, hur är läget?
Jo tack, bara bra.

Vad är det du har där?
Min frukost, vill du ha något? En kopp kaffe?

Det är bra tack. Vill du berätta om vad du har på tallriken?
Absolut. Två rostmackor med västerbottensost och tomat. Ett kokt ägg. En dubbel espresso.

Hur länge kokar du ägget?
Sju minuter. Idag blev det kanske tio sekunder längre för jag hoppade ur duschen precis när timern ringde.

Det är lördag idag, vad har du för planer?
Jag ska åka till Uppsala och träffa min systerdotter och såklart resten av hennes familj. Vi har inte setts på hela sommaren så det ska bli mysigt!

Sommaren ja, hur tycker du att den har varit?
Fin! Men lite kort och kall om jag ska vara ärlig.

Du får vara ärlig.
Okej, tack. Nej men jag känner mig en smula besviken på att jag inte hunnit skriva så mycket som jag tänkte, jag har inte riktigt känt mig inspirerad eller sugen. Och nu vips är semestern slut och jag sitter här och känner mig lite dålig. Planeringsmässigt är jag rätt nöjd med allt jag hunnit med på mina lediga veckor, även om det var lite flängigt där i början. Vandringsresan var en höjdpunkt såklart.

Ja, berätta mer om den!
Nej men den var väldigt kul att göra. Otroliga vyer i Alperna, mycket rustik mat, alla sorters väder och många steg i benen. Jag ska skriva ett längre inlägg om den när jag hinner.

När du hinner?
Ja, snart. Jag lovar. Tjata inte på mig.

Förlåt.
Det är lugnt.

Men du, hur känns det att börja jobba nu?
Lite blandat. Helt okej ändå även om jag har rätt dålig koll på vad ska göra. Jag funderar också på var jag har lagt min jobbtelefon någonstans, tror den kan ligga i en väska men jag är inte helt säker. Jaja, den kommer väl fram…

Vi får hoppas det. Har du några höstplaner då?
Nja, jag börjar med sensommarplanerna först tänker jag. Jag planerar att springa ett halvmaraton i början av september så nu håller jag på och tränar inför det.

Hur går det då?
Jo men rätt bra förutom att mina fötter tycks hata mig när jag springer i mer än en timme. Du har inget tips på hur man motverkar skoskav?

Ser jag ut som en expert på löpning?
Lite kanske.

Det är jag tyvärr inte. Vad planerar du mer då?
Jag vill äta kräftor. Kanske återupprepa min hemma-vinbar som jag hade förra hösten. Laga österrikisk temamiddag. Samla lite kompisar från olika gäng som jag tror skulle gilla varandra och ses tillsammans. Och så hoppas jag på något slags skrivande också, om det så får ske under tvång.

Det låter som bra planer ändå!
Visst! Du får gärna komma förbi om du vill. Men du, nu måste jag avsluta här för nu ska jag alldeles strax till Uppsala.

Okej, men vi kan väl höras om ett tag igen?
Absolut, det gör vi!

Ska vi säga så, Julia?
Är det här söndagsintervjun i P1 eller?
Skoja bara! Vi säger så.

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. KUL att du ska springa halvmaran! Ska också göra det, aldrig gjort innan, håller på att löpträna för mig själv och relaterar mycket till att fötterna blir slitna efter en timma (blev märkligt glad över den gemensamma nämnaren, haha). Mitt tips är att tejpa förebyggande med leukoplasts röda tejp.

    + tack för fina bloggen hälsar trogen bloggläsare som aldrig gett sig tillkänna tidigare 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *