Tre saker-listan

vårkväll

Flora, drottning av internet, gjorde en lista som jag så ödmjukt lånade. Tack!

Tre saker jag skjutit upp

Att blogga. Allt jag egentligen vill skriva om känns för privat, för brännande. Och då blir det som blir kvar för banalt, för ytligt. Så istället har det blivit: inget.

Att bära min hellånga turkosa paljettklänning från H&M Studio som jag lyckades lägga vantarna på efter typ ett halvårs sökande och budande. Den kräver ju onekligen sin fest, kanske är det jag som ska ordna den?

Att bära ner resväskan i förrådet. Den har stått i ett hörn sen jag kom hem från Palma.

vårkväll


Tre saker jag längtar efter

Att känna mig fin. Det här är väl en sådan sak man egentligen inte ska säga, men nu har jag känt mig ful och töntig ett tag och det suger. Egentligen vill jag ju tänka att det är strunt samma, det viktiga är väl inte hur man ser ut utan vad man gör, men samtidigt hoppas jag att det går över. (adlink till Självkänsla nu! av Mia Törnblom, nej skoja)

Ljumma försommarkvällar med lite förnuft och mycket känsla.

Någon som säger ”vet du vad, idag är det min tur att ta disken”.

vårkväll


Tre saker jag har lagt märke till

Min Sleep Cycle-app ger utslag på att det är någon som pratar tidigt om morgnarna, men när jag lyssnar av inspelningen så är det bara fåglarna som kvittrar högt utanför fönstret.

Att matpriserna har gått upp och lär fortsätta göra det.

Att 14 grader är perfekt väder för att springa i shorts och t-shirt. Men vad sjutton ska man ha på sig när det blir varmare?!

vårkväll


Tre saker som gör mig glad

Att sitta på en restaurang och beställa allt som är gott och fylla glasen med roliga viner.

Tanken på att jag ska bli fastern/mostern med den absolut bästa utklädningsgarderoben. Det ska rassla och glittra när man öppnar dörren, man får prova allt man vill och sen har vi show i min lilla lägenhet.

Att biblioteket finns och att man bara får gå in där och plocka på sig bland alla böcker. Samla några romaner och lite poesi in en trave och sedan gå hem med orden i väskan.

vårkväll


Tre saker jag vill rekommendera

Det är halva priset på all glass på Pressbyrån i en vecka till. Fyll frysen och välj glädjen.

Jag köpte Maybellines The Colossal Curl Bounce-mascara av en slump för att jag tyckte förpackningen såg lite kul ut och den var på rabatt på H&M. Nu gillar jag den supermycket! Ger långa fransar, kladdar inte och sitter bra hela dagen.

Köp en majblomma! Så fint på jackan och ett viktigt ändamål att stötta.

vårkväll


Tre saker jag vill göra snart

Testa en skål med nudlar på SIN Ramen.

Baka en god kaka. Jag blev sugen på sådana chokladkakor som vissa kallar kärleksmums (jordens töntigaste namn som jag vägrar använda) men som alltid hetat mockarutor i min värld.

Använda mitt presentkort på Centralbadet och gå dit för att simma, basta och få massage.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Välj glädjen. Ett uttryck jag ska strössla mer med. Oerhört festligt och provocerande

  2. egentligen ska man kanske inte bygga självkänsla på yttre bekräftelse men vill ändå säga att jag ofta rotar i ditt arkiv för livsstils- och modeinspo. så när du känner dig ful och töntig kan du tänka på att utifrån är du sedd som snygg och cool och jag hoppas du kan känna det inifrån så småningom ❣️

  3. Tack! Jag tycker kärleksmums låter fånigt men har totalt tappat bort att jag nästan hela mitt liv sagt mockarutor. Nu ska jag bättra mig 👍🏻
    Tack också öht för din fina blogg!
    Ingela

  4. Jag känner igen mig i mycket av det du skriver. Jag längtar också efter att känna mig fin och är i en riktigt elak period där jag inte bara inte känner mig fin, utan tycker att jag är ful. Ful. 32 år och inte haft komplex på kanske… 9-10 år. Och så plötsligt är jag ful. Det är katastrof.

  5. haj. jag hittade precis hit. ÄLSKAR det faktum att jag hittar en ny blogg att läsa 2022. alla som säger att bloggen är död har fel. för NU uppstår bloggen på nytt, fastän vi som vet vet att bloggen har levt hela tiden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *