Välkomna till juliaeriksson.se

juliaeriksson.se

Hej! Jag måste erkänna att det faktiskt känns lite… pirrigt. Jag är trots allt en otrolig vanemänniska och att ändra något efter femton år är ändå stort, även om det bara råkar handla om en plattform på nätet. Men nu är vi här, på mitt helt egna ställe och jag tror att det kommer bli bra. Kanske så pass bra att vi kör på i något decennium till, vem vet?

Innan vi drar igång med den helt vanliga bloggningen (för tro mig, den kommer ni att känna igen), så tänkte jag gå igenom hur allt fungerar här.

Som ni ser har jag har valt att göra en ganska enkel design för att ge innehållet gott om utrymme. Förhoppningsvis ska den funka fint och responsivt både på dator och i mobilen. För att addera något som känns lite personligt har jag valt ett rubriktypsnitt som är bulligt och knäppt och som jag älskar. I övrigt har jag försökt behålla läsbarheten som på den tidigare bloggen med samma radavstånd och storlek.

Alla gamla inlägg och kommentarer ska ha flyttats med, med undantag för någon enstaka som kanske försvunnit på vägen. Jag har också halvt brutit knäna av mig för att installera en liten gilla-knapp åt er som ni kan klicka på om ni uppskattar ett inlägg. Den ligger längst ned till höger.

Menyn som ni ser där uppe är inte särskilt komplicerad men här följer en snabb genomgång för säkerhets skull.
Om – en sida med kort information om mig och mina kontaktuppgifter.
Följ – här hittar ni länkar till andra platser som jag finns på samt länkar till bloggar jag läser.
Arkiv – är ni på jakt efter något särskilt kan ni använda sökfunktionen som finns här. Utöver det finns alla mina tidigare inlägg sorterade på månad och år för den som vill ta en trip down the memory lane.
Kategorier – här finns alla inlägg sorterade på kategorier. Vill ni exempelvis se en massa mat klickar ni förslagsvis på Ätbart.

Alla ni som använder Bloglovin kommer förhoppningsvis att smidigt bli förflyttade hit inom kort. Vill ni följa mig via Feedly är det bara att söka efter juliaeriksson.se så ska mitt flöde dyka upp och gå att lägga till.

Känner ni för att leverera kloka synpunkter, dela spontana tillrop eller uppmärksamma mig på att något inte fungerar som det ska, så får ni mer än gärna lämna en kommentar. Är det kluriga kodspecifika problem kan det bli så att de hamnar på min programmeringskunnige lillebrors bord i slutändan, vilket han ännu är lyckligt ovetandes om (hej och förlåt Alfred).

Sådärja! Jag tror att det var allt ni behövde veta just nu. Min förhoppning är att vi alla ska trivas bra här och plocka med oss samma fina stämning som vi alltid haft. Nu börjar det roliga!

Delta i diskussionen

32 kommentarer

 1. Vilket arbete! Och vilken fin fortsättning<3 hoppas allt fungerar. På min mobil ser allt fantastiskt ut! Älskar det roliga rubriktypsnittet!

 2. Grattis till dig och din fina blogg, så bra jobbat! Det ser superfint ut och jag är så glad att få fortsätta följa dig och ditt underbara skrivande!

 3. så kul + fint julia! + sjukt bra jobbat!!! är så glad i din blogg <3

  1. Tack Sara, det gör mig verkligen glad att höra! Du och din blogg har alltid varit förebilder.

 4. Bra jobbat, det ser jättefint ut. Det är ju inget lätt jobb direkt – fy som jag har slitit mitt hår när jag byggt min blogg. Ser fram emot att fortsätta följa dig här!

  1. Ja, det är verkligen ett gissel att få allt att bli som man vill, men kul att vara igång nu!

 5. Fint, personligt och behagligt att läsa! Blir dessutom inspirerad att själv ta tag o mitt webbprojekt jag tänkt på ett tag nu.

 6. Men hej, vilket jobb du lagt ner. Jag har nyligen börjat följa dig & hänger såklart med. Bra gjort.

  1. Åh, vad roligt! Hoppas du följer med länge till! 🙂

 7. jättefint! gillar det knäppa typsnittet och den fina gröna färgen. jag såg att du inte länkat till @detkomord i ”följ”-fliken, det tycker jag du borde!

  1. Oh, bra input, den hade jag glömt. Har lagt till nu – tack!

 8. Jättefint! Jag upplever det lättläst så du har åtm inte slitit sönder dig i onödan. Hänger gärna med lite till i både ord, bilder och outfits. Det är så fint här!

  1. Vad skönt och vad kul att höra! Ser fram emot att fortsätta här.

 9. Jättefint Julia, bra jobbat!! Får jag fråga vad typsnittet heter som ditt namn har i headern?

 10. Allt ser jättefint ut, men kanske lite skevt på stor skärm. (allt blir vänsterställt, bilderna följer inte med hela vägen ut till texten etc) Kanske petitesser dock! 🙂

  1. Ah, det låter inte så snyggt, måste blivit något fel. Ska titta på det, tack för att du sa till!

 11. Wow! Kul! Va fin din är 😍 att vi får fortsätta hänga med, lyx!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *