Sökes: plats för sommarlov

DSC_0089
 
Och plötsligt ligger den där framför mig. Semestern. Fyra nästan ekande tomma veckor, ett slukhål i tiden, ett andrum. Jag dividerar kring vad jag vill göra, hur dagarna ska tillbringas. Kommer fram till att det inte känns rätt att ta flyget någonstans och drar mig för att tredje hjula mig in på andras parsemestrar. Känner att jag vill ha en plats där jag kan få ha mitt eget sommarlov.
 
P1050392
 
En grusväg att cykla på, en glasskiosk att besöka. Ett morgondopp i hav eller sjö, en sillunch ute i solen. Ett bord att sitta och skriva vid, en knastrande radio med sommarprat. En plats där det kan få bli lite tråkigt så att kreativiteten väcks till liv.
 
smultron
 
Ja, jag vill nog hyra en liten stuga eller ett rum någonstans. Gärna i naturen men inte alltför långt från civilisationen. Kanske i skärgården eller intill en sjö. Runt en vecka eller i alla fall några dagar, helst någon gång under perioden 15-27 juli eller 3-11 augusti. Vet du var den finns eller har du en sådan plats jag kan få hyra? Skriv en kommentar (och kom ihåg att lämna din mailadress) eller skicka ett mail direkt till julia(@)juliaeriksson.se.
 
Kram, tack och sommarlovspepp!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Känner exakt samma! Trött på att va tredje hjulet eller behöva hitta nån annan singel-kompis som kan förbarma sig över en. Hade varit så mysigt med en stuga och något eget häng! <3 tack för detta inlägg! Kände mig tusen ggr mer peppad o mindre ensam

  2. åh det låter som en dröm att hyra en liten stuga och bara få njuta av naturen! hoppas du hittar något och att du får en härlig sommar. kram fina du!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *