Best of Twitter

”Jag funderar på att skaffa Twitter”, sa en kollega här om dagen. ”Nej gud nej, gör inte det!”, svarade jag. För har man klarat sig utan Twitter fram tills nu så kan man utan tvekan låta bli. Tänk alla hopplösa politiska diskussioner, alla troll med trippla konton och enformiga skämt utan poäng man sluppit. Det är en ynnest! Men ja, mitt bland allt det där eländet så finns det små saker som glimrar till, som till och med får en att skratta rakt ut. Och det är därför jag fortfarande är kvar, enträget, idiotiskt och ihärdigt. Till er som funderar på att skaffa Twitter, håll till godo med detta istället, bättre än så här blir det nog inte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Haha, jag tänker typ att hon har en stor väska med massor saker, kanske har varit och tränat och bytt om, och att det är därför den ligger där. 🙂

 1. Tillhör en av dem som aldrig hänger på Twitter (men har ett avsomnat konto).
  Men TACK för det här!!! Snälla, mer såna inlägg.
  Favoriterna var nog hon som kocken trodde var en pläd och personen som plingade till fågeln på cykelbanan. Underbart!!! 😀

 2. nä men ungen som fick ångest över att hen inte tänkt på avståndet mellan vagn och plattform när hen klev av utan på en räv. döööör så gullig

 3. Åh, har skrattat hela vägen ner i magen när jag läst det här inlägget! Tack! Ska genast sprida det till alla jag känner. Kommer för övrigt ihåg ett annat sånt här inlägg du sammanfattat. Då hade ett barn mycket nog berättat att de skulle till kyrkan med skolan för att kolla på ”det lilla getostbarnet”. Det skrattar jag fortfarande åt!

  Ps. Kan du inte länka till dina andra twitterinlägg på bloggen i det här? Ds.

 4. Haha en kan ju inte annat än älska twitter när en hittar de där guldkornen! Jag kan dock struggle med att hitta guldkornen? Vet inte om jag är absolut sämst på att navigera inom twitter, men är tanken att en ska följa random konton och hoppas på att det blir bra tweets ibland eller går det att browse:a som med annat? Wow, känner mig verkligen så gammal som ens ställer denna fråga

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *