En bananformad neonlampa

neon banana lamp
I vanlig ordning gör jag de flesta av mina inköp på magkänsla. Det gäller oavsett om det är inredning, kläder eller ingredienser till kvällens middag. Fastnar jag ordentligt för något får det nio gånger av tio följa med mig hem, såvida budgeten och utrymmet tillåter det.
 
neon banana lamp
Det var alltså precis så det gick till när jag tog med mig den här lilla knäppa bananformade neonlampan hem från Paris. Jag fick syn på den i en oklar prylbutik i Marais och kände instinktivt att jag behövde den. Efter lite snabbt måttande chansade jag på att den skulle gå ned i mitt handbagage och det funkade precis! Kartongen fick jag kasta på hotellrummet och jag passade på att iaktta personalens uttryck noga när de scannade min väska i säkerhetskontrollen, men bananlampor var tydligen inget särskilt ovanligt att ha med sig…
 
neon banana lamp
Nu hänger den i alla fall på en vägg i mitt kök och gör det lite ljusare och fruktigare. Att den är inköpt på en resa gör den bara ännu roligare och faktum är att jag blir glad varje gång jag tänder den. Tänk, magkänslan var rätt den här gången också.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Har ett litet önskemål: ett inlägg om accessoarer och framförallt örhängen? Antingen såna du har och använder, eller såna du själv vill köpa. Har precis fått upp ögonen för örhängen igen och vet knappt var jag ska börja, all inspo uppskattas! Kram <3

  2. Hej! OBSOBSOBS. har exakt den där lampan själv och om du som mig bor i Sverige så kolla vad det står på den klumpen du sätter in i väggen. På mi stod det nämligen 120V men Sverige har ju 230V. dvs jag köpte en transformator på clas ohlson (dyr:-( ), för annars är risken att lampan kommer "brinna upp" dvs för mycket ström/energi genom den så att den förstörs, tråkigt för sån fin lampa och farligt för lägenheten!
    <3<3<3<3<3<3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *