Au revoir!

paris
Ovanstående moodboard skickade jag till min syster med instruktioner om att packa pass och kläder för tre dagar. Idag åker hon och jag nämligen till Paris för att möta sommaren och fira hennes 30-årsdag i förskott. Väderprognosen lovar solsken och 28 grader och planen är att äta gott, strosa längs gatorna i Marais och vid Saint Martin-kanalen, titta på fina saker samt hinna med ett gäng överraskningar som jag inte kan avslöja än. Bloggen får vila lite under resan men jag tänkte uppdatera under dagarna på Instagram och Stories. Där hittar ni mig under namnet juliaeriksson.se. Au revoir!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Åh jag älskar moodboards haha och när dom kommer med en så härlig överraskning blir det ju bara tusen gånger bättre! Ha det fint i Paris – är inte alls avis 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *