Söndagen den tionde december kl 21:51

frukost
 
Hej! Jag fick lust att blogga på det gamla sättet, så som man gjorde en gång i tiden. Då när bilderna var grumliga och små och inläggen sällan planerades utan bara skrevs rakt upp och ned. Det fanns något kravlöst i det, även om man som läsare oftast tycker det är mer tilltalande med fina bilder och genomtänkt struktur.
 
Idag är det söndag i alla fall och jag sitter uppkrupen i min soffa i vardagsrummet. I köket har jag byggt ett ordentligt diskberg genom att först äta frukosten på bilden ovan och sedan laga Janssons frestelse, vegetariska cheddarbollar och rödbetssallad från scratch. Det blev mycket gott men disken tänker jag spara någon timme till. Förutom det så har jag varit på yoga i eftermiddag och sträckt ut varenda stel kota i min kropp. Jag tror det är första gången i mitt liv som jag tränar på en söndag. Kanske borde det bli en vana?
 
Om prick två veckor är det julafton. Det känns helt orimligt. Jag har införskaffat en julklapp som jag köpte i New York, i övrigt är säcken tom. I och för sig har vi bestämt oss för att dra ner lite på klapparna i år så det borde ordna sig. Kanske hinner jag med några inköp i veckan som kommer? Den ser i alla fall ganska trevlig ut. I morgon, som alltså är måndag, tänkte jag infinna mig på Paradiso som har 2-årsjubileum. Helt klart värt att fira och dessutom spelar några kompisar under kvällen. På tisdagen ska jag äta middag på Matateljén tillsammans med Karin och Julia. Jag har längtat efter att få testa deras meny så det ska bli riktigt kul. En bonus är ju också att de ligger tio minuters promenad hemifrån mig. Onsdagsmorgonen bjuder först på Luciafirande i Storkyrkan och på kvällen ska jag se Alice i Underlandet som balett på Operan. Torsdagen får kanske bli klappköparkväll för på fredagen ska jag äta frukost med några kompisar före jobbet och sen är det bara raka spåret in i sista helgen före jul. Det känns som en fin vecka ändå!
 
Nu ska jag knåpa ihop min önskelista och skicka till min familj. Eftersom vi har nya julklappsrestriktioner är det max 200 kronor per paket och person som gäller så jag måste klura lite. Kanske delar jag listan här sedan om ni vill ha inspiration till vad ni ska köpa eller önska er själva? Så får det nog bli. Hoppas att ni har en fin söndagskväll och att ni uppskattar lite old school-bloggning mellan varven!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. jag gillar old school-bloggning! allra särskilt när det varvas med vad som idag är vanligt material, lite mer strukturerade och planerade delar.

    och du, jag har heller inte köpt några julklappar. du ligger lite för mig, jag har nämligen köpt NOLL. eeeheheh..

  2. Håller med ovan! Struktur i all ära, men det måååste blandas ut med old school bloggning för att man skall känna sig sådär gött inbjuden i någons hem och hjärna <3

  3. Skönt att dra ner på julklappar tycker jag! Blir 4:e året med bara julklappslek i min egna familj och första i år med julklappslek även i min killes, så har alltså bara 3 julklappar att inhandla i år! (en till min kille, och en till vardera julklappslek!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *