Julklappsinslagning

julklappsinslagning
 
julklappsinslagning
 
julklappsinslagning

 
julklappsinslagning
 
julklappsinslagning
Nästan lika roligt som det är att köpa julklapparna, är det att fixa en fin inslagning till dem. Dock var det lite extra klurigt i år för utbudet av fint julpapper är sämre än någonsin. Jag och Karin diskuterade detta länge och konstaterade att de senaste åren har både Åhléns, Ikea och Lagerhaus levererat dåligt (hej nödvändig information som visst inte bara jag tänker på) men till slut bestämde jag mig för tre olika papper som gick någorlunda väl ihop och som kändes okej.
 
För att kompensera pappret köpte jag femton meter grönt sidenband och knöt runt. Dessutom gjorde jag egna små etiketter i lera, inspirerad av Mokkasin-Sofia. Med hjälp av pepparkaksmått tryckte jag sedan ut cirklar, månar och stjärnor som jag gjorde hål i och lät torka i ett par dagar. Fint och lite annorlunda mot de vanliga klisteretiketterna. Nu är det bara att lägga paketen under granen och invänta tomten…
 
PS. Säg hej till mig i morgonrock och utåtvinklade toffelklädda fötter i julkulan om ni ser. 👋🏼

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. tycker det blev superfint med den gröna inslagningen! älskar pappret, och leretiketterna är verkligen fina. de som får dessa presenter ska vara glada!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *