Randiga tröjor & dystra miner

julia
Här står jag och ser dyster ut. Med all rätt, för jag har blivit förkyld och krasslig vilket är hemskt trist. Dessutom var jag det för bara några veckor sedan och det gör det hela ännu mer tråkigt. Nåväl, min plan är att vila så mycket som möjligt och satsa på att bli frisk till helgen. Hur mår ni?
 
julia
Förutom min sura uppsyn har jag klätt mig i nya klumpiga Oxfordskor från Monki, även den gamla jeanskjolen och min stora ring kommer därifrån. Skärpet är från Gucci och den randiga tröjan med blixt och jättelånga ärmar är också ny och ifrån H&M.
 
julia
Det är ju extra viktigt med stora halsdukar när man är förkyld, så jag virade in mig i den här rosa som gör mig både glad (pga sin färg) och varm. När jag köpte den trodde tjejen i kassan först att det var en pläd, det kanske säger något om storleken på den. Nu ska jag dricka varm choklad och fortsätta att bygga på min hög av pappersnäsdukar. Har ni några experttips på hur man blir frisk på nolltid så får ni gärna säga till! ♥

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. men fy vad trist att vara sjuk, när jag är frkyld brukar jag dricka mängder av ingefärste med honung (koka vatten med mycket ingefära i, sila och drick) och även sömn i mängder! Annars är ju glass den bästa medicinen mot allt 😉
    Hoppas du blir frisk snart! 🙂

  2. Överdrivet mycket ingefära! Ingen myt! Mixa ner typ en hel ingefära med frusen mango + hallon + lite havremjölk. Svinstarkt, men hjälper. Plus att dela en vitlöksklyfta i lagom stora bitar och svälj ner med vatten! Allt som allt = skitbra om man känner att förkylning etc är på gång. Plus Yogi Teas ’Three Ginger’-té. Funkar alltid för mig!

  3. Blä fy för sjuk. Googla ”ingefära citron honung shot” och ordna en flaska sånt. Drick mycket, vet inte vilken typ av sjuka men te med massa honung är snällt mot hals och vätska i sig gör det enklare att hosta upp slem (myz men sant) och honungen är lugnande mot rethosta. Annars är det helt okej att gå till läkaren och be om medicin om det icke går över. Mvh, hostat sedan juli 😬

  4. Om du har ont i halsen har jag ett såå bra tips!! Värm mjölk på spisen eller i micron (jag tycker det är lättare på spisen i detta fall), ha i en Vicks halstablett (original eller med eucalyptus). Sen ser du till att tabletten löser upp sig. Sen häller du upp det i en mugg och dricker det. Man kan börja må liiiiite illa och fp liiiite ont i magen men halsontet försvinner verkligen på max 24 timmar!

  5. Usch vad supersegt med förkylning😰 Hoppas du blir bättre snart 🙂 Dock en otroligt fin randig tröja du har! Blir även kär i printet 😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *