Fyra nya Instagramfavoriter

Många av mina favoritkonton på Instagram har jag haft koll på länge, men här kommer fyra tips som ganska nyligen lades till i min följlista.
 
accidentallywesanderson
☾ Via weusedtodance hittade jag till Accidentally Wes Anderson. Ett konto fyllt med perfekta pastelliga platser som skulle kunnat vara med i vilken Wes Anderson-film som helst. Pluspoäng för uförliga beskrivningar till varje bild!
 
haimtheband
☾ Efter att ha sett Haim i Barcelona blev jag verkligen fäst vid deras image och roliga jargong. Om de skulle efterlysa en fjärde syster i en tävling skulle jag ställa upp direkt! På deras Instagramkonto postar de roliga behind the scenes-klipp, snygga bilder med ännu snyggare kläder & accessoarer och en massa annat kul.
 
minalune
☾ När det gäller *fashion* så är också MinaLune en favorit. Det är ett konto som drivs av Mina och Martin som bor i Stockholm och Palermo. Deras bilder är som tagna ur vilket modereportage som helst och sticker verkligen ut ur flödet.
 
wallmansson
☾ Sist ut är blogghypade konstnären Bobo Wallmansson och hans härliga schimpansmålningar. Här möts konst och populärkultur och resultatet är alltid lika charmigt och inspirerande. I brist på en tavla på väggen följer jag flitigt på Instagram.
 
Har ni några fler idéer på konton jag skulle gilla så får ni gärna tipsa mig. Vill ni följa mig på Instagram så hittar ni mina bilder under namnet solig. Hejdå!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *