Jag i Twitter-form

För ett tag sedan gjorde jag ett inägg med roliga tweets som jag sparat. Eftersom jag inte tror att så många av mina läsare använder Twitter eller följer mig där så tänkte jag återge några av mina favorittweets från någon månad tillbaka som jag själv skrivit. Lite meta att lyfta sig själv kanske, men jaja, det här är min blogg så det borde vara okej. Vill ni följa mig på Twitter så heter jag @juliaeriksson.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PS. Blev plötsligt nojig nu, haha. Tänk om ni tycker jag är jättetråkig?! Lex ”person som säger något kul runt fikabordet och sedan får för sig att signa upp på stand up-kurs och bli komiker”. Kommer inte göra det, lovar!

Delta i diskussionen

17 kommentarer

  1. Haha hela samlingen var rolig men min favorit blev ändå liknelsen med stand up-kursen i slutet. Fattar precis känslan:)

  2. "vaha!?" heh bäst uttryck ju. Påminner lite om när min mun en gång inte kunde bestämma sig för "är det sant?" eller "på riktigt?", = "är det på sant?"

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *