Påskledigt & körsbärsblom

körsbärsblom
 
körsbärsblom
 
körsbärsblom
 
Tåget rullar ut från perrongen och jag lämnar ett Stockholm med blommande körsbärsträd i Kungsträdgården. Framför mig har jag fyra lediga dagar. Dagar som varit extra efterlängtade efter förra fredagens händelser. Men nu väntar landets lugn och familjens värme. Min plan ser ut som följer: äta Janssons frestelse, fira min födelsedag, se sista säsongen av Girls, deklarera, äta lax, ta sovmorgon, läsa böcker och göra om min bloggdesign (om jag hinner). En ganska utmärkt plan om ni frågar mig. Vad ska ni hitta på?
 
Förresten, tack för era födelsedagshälsningar igår. Vad fina ni är! ♥

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Är knappt ledig i påsk, men ska också åka ut till landet – om än bara över dagen imorgon. Annars blir det plugg och jobb, och kanske att jag hinner måla lite också.
    Glad påsk!

  2. Åh så underbara bilder, körsbärsträd är verkligen magiska! Grattis i efterskott och hoppas du får ett fint påskfirande, jag ska fira i samma anda som du, lax och en bra serie bl.a.
    Kram🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *