Bokmärkt på Instagram

Jag vet inte om ni sett det än men i en av Instagrams senare uppdateringar så införde de en ny funktion där man kan bokmärka bilder. Längst ned till höger finns en liten fliksymbol och trycker man på den så sparas bilden under ens profil. Hejdå tusen röriga skärmdumpar och hej mer inspiration! Vad man sparar visas bara för en själv men jag tänkte att ni skulle få en titt på sådant jag bokmärkt och som bonus får ni också lite tips på Instagramkonton att följa.
 
011. @heatherdayart är en konstnär i San Francisco med en helt magisk studio och fantastiska färgkombinationer.
2. @herz.und.blut fångar alltid lika snygga stilleben och inredningar i perfekt smutsiga pasteller och dova toner.
 
02
3. @wedreamoficecream är kontot hos Kimberley Gordon som är grundare av Wildfox. Hon blandar smarta citat, drömska locations och en massa rosa.
4. @nakedcph är den bästa sneakersbutiken med bas i Köpenhamn. Btw hur fina är inte dessa prickiga Stan Smiths?
 
03
5. @manrepeller blandar högt och lågt men alltid peppigt och inspirerande på något vis. Som detta, jag måste bära min silverkjol med randiga strumpor och tygskor i vår.
6. @hannahamandareport är ett allmänt inspirationskonto drivet av Perfect Day. En härlig blandning av mode, mat och inredning (dock ett litet minus på att de är rätt dåliga på att ange källan när de inte tagit bilden själva).
 
04
7. @amanda_akerman var en gång i tiden känd som Moderniteter-Amanda i bloggvärlden. Nu målar hon fantastiska konstverk istället och jag älskar hennes stil.
8. @jeannedamas är en typisk fransk it-girl med gardinlugg och röda läppar. En sådan jag aldrig kommer bli, haha.
 
059. @tasyavanree är konstnär och fotograf och världens snyggaste hattbärare. Älskar typ allt hon gör.
10. @lostinhistorypics ser till att man får lite fin historia i sin annars så nutidstrogna feed. Den här bilden från nyår 1969 är ju bara fantastisk.
 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Så fina konton! TACK! Jag har inte börjat använda den funktionen än utan fortsätter att skärmdumpa, så himla onödigt inser jag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *