En hommage till strumpor (& skor)

En av de bästa sakerna med att ha en blogg är att man kan göra en massa konstiga saker som ändå får något slags värde eller syfte bara för att man delar dem med sina bloggläsare. Typ som att filma sina fötter i olika sko- och strumpkombinationer och försöka redigera och klippa ihop små gif:ar av det. En absolut icke-normal sak att göra – såvida man inte har en blogg. Så när jag i söndags fick för mig att göra en hommage till min favorittrend just nu (”den lite knäppa strumpan i en sko”) så blev jag extra glad över att ha det här utrymmet. Tack hörrni, för att jag får göra galna kreativa saker och visa upp någonstans! Nu över till hyllningen.
 
glitter
Vi börjar enkelt men med inslag av disco. Här är det nämligen glitter på hög nivå. Kanske det bästa sättet att bidra med lite partystämning en grå måndag eller bara liva upp en helsvart outfit. För extra pepp matchar jag dessutom mina glitterstrumpor med egendesignade discoskor som jag beställde för ett par år sedan när man kunde customizea adidas ZX Flux-skor med ett eget foto.
 
pompom
 
pompom
Nummer två är den här lilla pompom-kantade strumpan som nog är min favorit just nu. Här har jag den i skor med en liten klack och snörning som kommer från Zara. Det blir ju extra mysigt med strumpor i öppna skor tänker jag. Och ja, min pappa har strumpor i sina sandaler, och ja, jag är definitivt hans dotter.
 
grey
Ljusgrått är ju en himla fin färg (jag vet inte hur länge jag letat efter den perfekta ljusgrå collegetröjan utan att hitta den) särskilt i kontrast till något annat, typ brunt läder. Dessa skor köpte jag på Nilson för att ha på min brors bröllop, då utan strumpor. Men med hatt till och strumpor i, får de ju ytterligare ett användningsområde.
 
dots
Sist men inte minst, vad vore prickbloggen utan ett par prickstrumpor? Inget! Dessa tunna varianter passar dessutom extra bra i ett par otåligt stampande gubbskor från & Other Stories tycker jag. Vad anser ni?
 
Alla strumpor i detta inlägg kommer från Monki, utom de ljusgrå som är från H&M. Jag är inte på något vis sponsrad men borde kanske bli det efter det här… Nu hoppas jag bara att inget creep med svaghet för fötter hittar hit, det vore ju verkligen en baksida med strumpbloggandet!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. alltså det här kan vara det bästa inlägget jag sett på länge! Helt fantastiskt! Och jag älskar prickstrumporna och glitterstrumorna, så fina!

  2. Typ bästa inlägget ever. Är inte helt övertygad om strumpor i de bruna skorna, eller rättare sagt jag är inte så cool att jag kan bära upp det, men du är!

  3. Men ja att ha en blogg är så genialt för just de här grejerna! Jag är himla svag för strumpor i skor men har för få rätt typ av skor för det. Oj, måste kanske köpa nya skor. Heh.

  4. Hehe, det är det jag gillar med din blogg! Att den är lite oförutsägbar och att lite vadsom kan dyka upp här 🙂 Inte visste jag att sånt här inlägg skulle pigga upp min onsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *