Dan före dan

klänning
 
Ni vet dagen innan julafton? Det bor ett visst pirr i kroppen. En vibrerande känsla blandad med lätt stress, för plötsligt är det tusen saker som ska hinnas med innan nästa dag är här. Koka knäck, slå in paket, klä granen… Alla förberedelser ska landa innan man kan krypa till sängs och vakna upp till julafton.
 
Precis samma pirr har funnits i min kropp idag. Den där stress-peppande känslan dagen före något stort. Och jag har gjort 600 snittar, hängt upp ljusslingor, strukit min klänning, övat på tal och sisådär tusen saker till. Nu återstår bara att sova och i morgon vakna upp till en högtidsdag.
 
För i morgon gifter sig min bror. Då blir Alfred + Martina lika med sant. Och det lär bli gråtfest och skrattfest och en dag fylld med kärlek från alla håll och kanter. Långt mycket bättre än julafton om ni frågar mig. Hurra för kärleken! ♥

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Wow, vilken grej med ett syskon som ska gifta sig! Det måste vara en häftig känsla 🙂 Hoppas det blev en fin dag! På insta såg de mycket lyckliga ut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *