Right now

rosor
 

Thinking of:

Vad ska jag göra på min semester i sommar? Hur ska jag fördela veckorna och vart ska jag åka?
 

Watching:

Varken hinner eller har lust att kolla film eller tv-serier just nu. Det enda jag studerar noggrant är väderprognosen.
 

Reading:

Nattfilm av Marisha Pessl. Mycket spännande hittills!
 

Planning:

Min balkong! Har köpte ett gäng plantor som jag nu försöker ta hand om på allra bästa vis.
 

Wearing:

Så mycket barbent och sneakers jag bara kan. Idag blev det en randig långklänning och svart och mörkblått plus vita sneakers.
 

Listening to:

Chance The Rappers album Coloring Book, särskilt Summer Friends! Och Kent också. Deras nya album är ju svinbra, sträcklyssnade det så många gånger på kontoret i veckan. Ovanligt av mig att lyssna så mycket på album, är ju verkligen en spellisteperson annars.
 

Eating:

Smågodis från Hemmakväll. Brukar inte köpa mitt godis där och blev helt blown av utbudet så jag spårade ur och köpte typ ett kilo…
 

Wanting:

Bra försommarväder och någon slags struktur på mitt känsloliv. :)))
 

Looking forward to:

Midsommar! Vi är ett stort gäng om ska till min kompis Maddes familjegård i Hälsingland.
 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Alltså hemmakväll är fan livsfarligt! Världens största utbud + typ alltid superfärskt godis (nej alla affärer har inte d egenskaperna!!!) haha

  2. så fab bild!! och åh, midsommar är en så rolig högtid. den längtar jag med till, fast jag inte vet vad jag ska hitta på ännu.

  3. Kents album alltså. Jag tycker det är så himla bra. Det växer på mig för varje gång jag lyssnar igenom det. Och just nu är det rätt många gånger jag har gjort det.

  4. Bästa Julia. Kan du skriva om hur det känns nu som singel. Du skriver så bra och skulle vara en tröst att läsa hur du kom över relationen och går vidare. Tack och kram:)

  5. Åh, återkom gärna med ett litet utlåtande när du läst klart Nattfilm! Jag blev helt BESATT när jag läste den, tyckte att den var så sjukt bra och spännande. Och berätta gärna vad du tyckte om slutet……..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *