Våruppror

tulpaner
 
tulpaner
Igår kände jag för att byta ut mina trötta eukalyptuskvistar jag har hemma mot något lite vårigare. Så jag kilade förbi Hötorget på väg hem från jobbet och köpte på mig ett rejält gäng med tulpaner. Ett litet tyst våruppror så här i slutet av februari.
 
tulpaner
 tulpaner
I min förra lägenhet på 20 kvm och endast ett rum, räckte det ofta med en bukett. Men nu när jag bor mycket större och vill ha vårfeeling i både köket, sovrummet och vardagsrummet går det helt klart åt fler blommor. Ett ganska angenämt problem ändå.
 
tulpaner
 
tulpaner
Jag är helt förälskad i min lägenhet när solljuset faller in så här. I och med att jag så sällan är hemma om dagarna så blir jag lika positivt överraskad på helgerna när jag inser att hela hemmet badar i sol. Går runt här och njuter…
 
tulpaner
 
tulpaner
Eftersom det blev så många tulpaner plockade jag fram alla vaser jag äger. Eller vaser och vaser, ibland går det lika bra med vanliga glasflaskor.
 
tulpanerOch nu ska jag nog svepa in mig i en filt och sätta mig en stund på balkongen för att fylla upp d-vitaminförrådet. Hoppas att ni får en riktigt fin lördag!
 

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Tulpan är min bästa blomma! De är så vackra att titta på och fyller rummet med en ljuvlig doft. När de kommer brukar jag köpa mig en väldig bukett och sprida ut dem rumt om i huset. Hur fint som helst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *