Ett drömhem

Via Pinterest snubblade jag över bilder på en supermegafin bostad som jag bara kände för att dela med mig av. Jag tycker det är så snyggt när man får till den konstnärliga och personliga känslan samtidigt som det känns väldigt genomtänkt och enhetligt. Färgskalorna, mönstren och de möblerna som ser ut att hålla på tusentals historier tilltalar mig verkligen. Det hela är ju ganska långt från hur mitt hem ser ut just nu men jag hade utan tvekan flyttat in direkt om jag fick chansen. Nu blir jag verkligen inspirerad att fylla mitt hem med fler konstnärliga ting. Alla bilder är lånade härifrån.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dock, ett sidospår när vi ändå är inne på mäklarannonser. Vad är grejen med alla dessa urfåniga säljtexter som dykt upp på sistonde? Äckligt målande beskrivningar utan finess som bara blir pinsamma. Det är en sak att skriva en inspirerande och fin beskrivning till objektet, men som detta: ”Varför inte glida runt på din fixed-gear cykel, låta vinden spela i skägget, med Joel Almes ”Snart skiner poseidon” i lurarna, och fullständigt bli ett med Göteborgs egna lilla Brooklyn…” Som copy riktigt skäms jag och hoppas att trenden dör ut tills jag behöver ge mig ut på bostadsjakt. Vad tycker ni?

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Tips är att följa ägaren (än så länge dårå) på insta: @annacate
    Blir nog en bra dos inspiration att se deras nya hem komma i ordning också! 🙂

  2. Det där hemmet har jag också sett, så himla fint! Särskilt med tegelväggarna och det blå. Att man matchat det med ljust trägolv är verkligen hyperfint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *