Puerto Rico

Puerto Rico
Samtidigt som snön bäddade in Skärmarbrinks gator i vita täcken, så fyllde jag min resväska med stråhattar, sandaler och shorts. Tog passet i handen och boardade ett plan mot värmen. Den näst sista dagen på 2015 vaknade jag upp med turkost hav, palmer och sandstrand utanför fönstret. En dröm i den bistra vintern. En present till mig själv. Ett tack och hej till året som skakat, bubblat och snurrat. Nu stannar jag i den Puerto Ricanska värmen i elva dagar till och låter 2016 få sin bästa möjliga start. Omgiven av fina vänner, karibisk luft och mjuka solstrålar blir det nog alldeles perfekt. Ta hand om er så länge så hörs vi när mer tid och internetuppkoppling finns, tills dess sitter jag under en av palmerna på bilden ovan.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. hade så jävla gärna firat in 2016 på en strand i karibien alltså, nu får du njuta åt mig med! Ta en pina colada extra, KRAM!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *