Monday motivation 25

ah monday. so much internet to do.
 
 
Det uppstod någon slags ofrivillig bloggpaus här under helgen. Anledningen stavas. F-L-Y-T-T. Tillsammans med mina föräldrar har jag släpat kartonger tre trappor upp, byggt IKEA-möbler, burit tunga sängar och plockat upp kaffekoppar ur bubbelplast. Det har varit slitigt och intensivt men också gått väldigt bra. Nu väntar några fler dagar av plockande, ni vet det där roliga fixandet där man får sätta alla detaljer på rätt plats, sedan ska ni såklart få se lite bilder.
 
Bloggpausen beror också lite på att jag inte hunnit få igång något ordentligt bredband i min nya lägenhet. Förhoppningsvis kan jag installera och få allt att funka ikväll, men det innebär att jag har massor av olästa blogginlägg, egna kreativa idéer och tweets att läsa ikapp. Helt enkelt mycket internet att ta mig igenom. Förhoppningvis hörs vi snart igen, annars vet ni att jag sitter någonstans i Globen-området och funderar ut den bästa placeringen för min skrivmaskin…

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. oh, att flytta är alltid jobbigare än man tror.. men ja, fixet när det tråkiga (typ säng, bord, hyllor) är på plats är ju så himla härligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *