Frågestund

frågestund
 
Hej! Jag tänkte att vi drar igång helgen med en klassisk frågestund. Det var säkert ett år sedan sist och jag tänker att ni eventuellt har några roliga frågor på lager. Kanske undrar ni om jag alltid ror utan flytväst, vilka träningsformer jag helst ägnar mig åt, hur länge jag snoozar på morgonen, vad en typisk arbetsdag innehåller eller vad jag absolut inte äter? Ställ era frågor i kommentarfältet nedan så ser jag till att svara (så länge det inte är superduperprivat). Ha en strålande fredag!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

 1. Hej! Först och främst; jag tycker om din blogg så himla mycket. Undrar över två saker. Dels över hur du ser på din gamla (och min nuvarande) hemstad Norrköping? Undrar också över hur allt känns i hjärtat och själen nu när det gått en liten tid sen allt kraschade, men det behöver du såklart inte svara på om det är privat.

 2. Eftersom du verkar vara väldigt kreativ så undrar jag om du har något julklappstips som man kan pyssla ihop själv (gärna för en inte allt för dyr peng)? Ibland kan det ju kännas roligare att ge bort något lite mer personligt som man lagt ner tid på. Jättefin och bra blogg förresten!

 3. Hur ser du tillbaka på din studietid? Saknar du det någonsin? Pluggar också i norrköping just nu, och är livrädd för att börja jobba och att inte få träffa mina vänner varje dag. Också läskigt at flytta till en helt ny stad för att börja jobba senare där det inte är "nytt för alla" som det var när jag började på liu. Hur kände du när du först flyttade till Stockholm? Hur träffade du nya vänner osv?

  Också, hur ser din perfekta helg ut och vart vill du resa härnäst? 🙂

 4. Hur lång är du? Du ser lång ut!
  Kan du förklara lite vad ditt jobb som copywriter innehåller? Det låter väldigt spännande men jag är så liten så jag förstår inte hehe..
  Din kompis Karin (tror jag hon hette) lade ut ett superfint inlägg på sin blogg om Olle och Linns bröllop. Verkligen drömbröllopet! Känner du också Olle och Linn, isåfall HUR?
  Hur många unika läsare har du/veckan?
  Har du tjänat några pengar på bloggen?
  Vilka var dina favoritämnen i skolan och vad läste du på gymnasiet?

  Måste bara säga detta: Jag är 14 år, har bloggat i ett år. Läst Din blogg i ca 4 mån och du är min ABSOLUT största inspirationskälla. Önskar såå att jag kunde fota, skriva inlägg som dig då dina inlägg är FLAWLESS<3! Åhh du och din blogg är BAAAAEEE<33

 5. Hej! Det kanske är en lite för privat fråga och i så fall får du ta bort den men; har du börjat träffa nån ny?
  Bland mina vänner känns det som att de som har pojkvänner ALLTID har pojkvänner. Fast att de gör slut med nån och blir tillsammans med någon annan ganska snabbt igen. Medan jag är mer den ständiga singeln. Så den slutgiltiga frågan är väl; ät du en förhållande- eller singel-tjej?

 6. Hej, två frågor här!
  Vad äter du till frukost en vanlig, (stressig) morgon?
  Finns det något du önskar dig i julklapp, förutom fred på jorden?

 7. Hej, två frågor här!
  Vad äter du till frukost en vanlig, (stressig) morgon?
  Finns det något du önskar dig i julklapp, förutom fred på jorden?

 8. Du läste ju GDK, vad var det bästa med din utbildning? Hade ni mycket praktik? Förlåt, hoppas du inte tycker det är jobbigt med skolfrågor nu när det är så länge sen du slutade!

 9. Vad har du för tips till någon som ska söka praktik på reklambyrå? Pluggar just nu produktionsledning/media, men är nyfiken på copy också! Funderar lite på hur man borde gå till väga för att hamna på ett nice och lärorikt ställe.

 10. haha "Kanske undrar ni om jag alltid ror utan flytväst"
  skrattade högt åt det! av någon anledning.

  hm. undrar lite grann hur din drömvecka skulle se ut om du själv fick bestämma?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *