Allt är inte guld som glimmar

smyckenMin inre skata tycks ha haft en hel del att säga till om den sista tiden. Eller jag har åtminstone fokuserat lite extra på det glimmiga och glittrande när det kommer till accessoar-fronten. Här är några av de nya sakerna som fått landa i mitt bo.
 
ringar
Halva ringar med dubbla pluppar från H&M. Vette tusan hur man förklarar dessa på ett bra sätt men de känns i alla fall lagom coola för någon som har ordet piercing långt bort och som knappt vågar ta ett till hål i öronen…
 
örhängen
De här tunna små sakerna från Monki är nästan raka motsatsen. Lätta och nätta men ändå lite speciella! Jag tycker det vore fint att kombinera dessa med några mindre pluppar bredvid, men det var ju det här med att ta fler hål…
 
väska
Från Monki kommer också den här kopparfärgade väskan. Jag har precis samma modell i svart också och det är verkligen en favorit. Den har tre olika fack (varav ett är med dragkedja) och kan liksom expandera på bredden. Med andra ord är det den perfekta partyväskan där man får plats med typ allt – jag har till och med fått ned ett litet paraply!
 
kopparPlus att den livar upp vilken helsvart outfit som helst och det kan ju behövas så här i hösttider. Det var allt på glitterfronten!
 

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *