Hej från Tokyo!

tokyo is yours
 
tokyo
 
Här kommer en hälsning ifrån ett varmt och härligt Tokyo. Vad ska man säga? Jag är redan fäst vid staden. De vänliga människorna, den omfamnande värmen, de spännande stadsdelarna, det smidiga tunnelbanesystemet, de blinkande neonljusen, den goda maten och allt runt omkring. Tokyo är helt enkelt fantastiskt! Så fantastiskt att jag inte vill lägga en massa tid på att sitta framför datorn och skriva och redigera bilder, utan bara vara ute och uppleva det. Ni får därför stå ut med en mindre bloggsemester, men det tror jag att både jag, bloggen och ni mår bra av. Sedan lovar jag full uppdatering med massor av bilder och mina allra bästa tips. Okej? Okej! Nu ska jag äta frukost ute, sittandes på golvet på ett mysigt café, och sedan ska jag upptäcka tempel. Puss och kram, ta hand om er!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *