Min helg i åtta bilder

Här kommer min helg sammanfattad i åtta kvadratiska bilder, de flesta direkt från telefonen. Häng med!
 
madde & julia
På fredagskvällen tog jag med min gamla vapendragare (och numera även kollega) Madde till ett event med Briska som jag blivit inbjuden till.
 
briska
Där blev vi bjudna på somriga drinkar, fick håret stylat och blev uppvärmda inför kvällens stora händelse, nämligen Summerburst dit vi också fått varsin premiumbiljett.
 
avicii
Så slutet av fredagskvällen tillbringades studsandes till house. Den givna höjdpunkten var ju självklart Avicii som bjöd på en riktig show. Jag lyssnar ju inte jättemycket på house till vardags (även om jag kan uppskatta det då och då) men att se och höra det så här är ju verkligen en helt annan grej!
 
gräs
På lördagen vaknade jag upp till strålande sol och parkerade mig därför på innergårdens gräsmatta under ett par timmar. Med podcasts i öronen och en gassande sol hade jag det fint.
 
middag
Sedan handlade jag lite mat och kikade på prinsbröllopet med ett öga samtidigt som jag städade lägenheten. Framåt kvällen kom Madde över på besök och vi åt middag och lyssnade på kungens halvstela tal innan vi gav oss ut mot Summerburst igen.
 
axwell & ingrosso
Denna gång var höjdpunkten Axwell och Ingrosso som avslutade hela festivalen. Den bästa låten var helt klart Sun Is Shining, känns som en potentiell dans-sommar-plåga.
 
julia
Och idag tog jag en lång sovmorgon och försökte pigga upp mig med citronläsk och flätor. Det gick hyfsat för sedan gick jag en liten sväng på stan.
 
skor
Iförd neonsneakers handlade jag lite fina saker på & Other Stories innan jag gick och tränade. Sedan kom Filip hem hit och vi åt räkor och baguette. Och nu sitter jag här i soffan med honom bredvid mig och vi ska avsluta dagen med en film. Mycket bra helg måste jag säga, hoppas att ni också haft det fint!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

    1. Det är en klänning som kommer från Junkyard XX-XY, dock köptes den förra året så jag vet inte om den finns kvar fortfarande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *