Högtider

Som det sig bör är juni fylld med firanden av olika slag och den ena högtiden avlöser den andra. De två senaste helgerna har varit extra festliga för min del så jag tänkte att vi skulle titta på lite bilder därifrån.
 
examenskonsert
Förra helgen tog min lillebror Alfred sin examen från Högskolan för scen och musik i Göteborg där han läst improvisationsjazz i tre år. En del av examensmomentet är en konsert för nära och kära där man visar upp vad man lärt sig, så jag och resten av Eriksson-klanen åkte ner till västkusten över dagen för att lyssna.
 
examenskonsert
Här är Alfred med sin kontrabas. Gissa vem som agerade orimligt stolt storasyster under hela konserten när han framförde massor av egenskrivna låtar tillsammans med sina kompisar? Jo jag. Men alltså, en mer ödmjuk och genialisk person får man leta efter. Samtidigt som han pluggat på högskolan har han dessutom hunnit bli någon slags expert inom programmering och startat ett eget företag tillsammans med ett gäng kompisar. Och själv ägnar jag min fritid åt att spela mobilspel och hänga på Instagram… hehe.
 
examenskonsert
Med sig i konsertsalen hade han också några kompisar från skolan – Joel på piano, Cornelia på trummor och Henrik på saxofon. Orimligt duktiga hela högen. Och sedan när konserten var slut gick vi och åt middag tillsammans hela familjegänget innan jag hoppade på tåget till Stockholm igen.
 
bröllop
Igår var det dags för nästa högtid, nämligen bröllop för min kusin Jonas och Magda. Vigseln var i Gamla Uppsala kyrka, mycket fint!
 
bröllop
Och som det sig bör när några av ens spexigaste vänner gifter sig så bjöds det inte på någon klassisk utgångsmarsch. Nej nej, till allas stora förvåning sattes ett målsnöre upp och den här episka låten började spelas samtidigt som brudparet slow motion-sprang ut. Fantastiskt! 
 
bröllop
Nygifta och fullkomligt strålande!
 
bröllop
Själva middagen och festen hölls sedan på Norrlands nation, de hade verkligen fina lokaler! Förutom god trerätters-middag och tårta bjöds det på många skratt och tal under kvällen.
 
bröllop
Och så klart en riktigt eldig brudvals. Så fint att få fira alla dessa fina saker tillsammans med familj, släkt och vänner! ♥ 
 

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *