Söndagslistan

DSC_0010
 
1. Vad ser du fram emot den kommande veckan?
Helgen då jag förhoppningsvis ska åka till min kompis Annas landställe och bara mysa. Vi har inte klämdagar på mitt jobb så egentligen jobbar jag på fredag men jag ska försöka ordna så jag är ledig då och jobbar på torsdag istället. För att liksom få till någon slags långhelg som alla andra tydligen har…
 
2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?
Jag minns faktiskt inte vilken jag lade till senast, jag minns bara att i veckan rensade jag ut en massa bloggar i min RSS-feed för att jag kände att det blev alldeles för många. Läser fortfarande en hel hög så det blir en del inlägg att beta av varje dag ändå.
 
3. Ska du laga någon god mat den här veckan?
Jag tänkte laga sån där fuskpizza på tortillabröd med tomatsås, mozzarella, champinjoner och ruccola. Annars har jag inte hunnit planera några fler maträtter.
 
4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Jag vill det ju inte direkt men jag måste verkligen städa och packa upp min resväska från Italien. Helst ikväll! Jag beställde i alla fall nya dammsugarpåsar tidigare så jag hoppas de dimper ned snart (finns nog inget tråkigare att lägga pengar på). Det skulle behövas en riktig vårstädning här hemma, inklusive fönstertvätt och allt sånt. Snark.
 
5. Innan vi börjar måndagen, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?
I morgon kommer ju en ny Monday Motivation så då får ni läsa mer om det, men redan nu kan jag hinta om att det inkluderar lugn.
 
6. Vad gjorde du igår kväll?
Jobbade först lite med lanseringen av Volvos nya kampanj med Avicii, sen åkte jag hem till Emelie där ett stort gäng kompisar var. Drack rosé och skrattade! Egentligen skulle vi till Trädgården men vi orkade inte med kö och trängsel så vi blev kvar i hennes lägenhet istället, mysigt!
 
7. En bild som symboliserar denna dag:
tough viking
Den här togs ju förvisso igår men beskriver nog min graciösa insats under lördagens Tough Viking-lopp rätt bra. Just här är jag på väg ner från en stor och superbrant rutschbane-ramp för att landa i åttagradigt vatten och simma i land, härligt! Jag är ganska mörbultad och öm i musklerna idag om vi säger så… Vill ni att jag ska berätta mer om loppet förresten? I så fall gör jag det nu i veckan!

8. Vad åt du till frukost idag?
Jag vaknade så sjukt sent att jag hoppade frukosten och gick direkt på lunchen istället. Fast först frätte jag sönder hela gommen genom att äta en massa Turkisk peppar.
 
9. Vilken tid på morgonen vaknar du?
På vardagar ringer mitt första alarm 07.12 och jag går upp vid halv åtta ungefär. På helger brukar jag unna mig sovmorgon under minst en av dagarna och då sover jag gärna till tio.

10. Hur ser du oftast ut till vardags?
Lite så här kanske (fast helst utan den där stripiga hårslingan):
vanlig
 
Lista från Sandra.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *