Lördagsfix

fönster
Här kommer två snabba bilder från mitt hem. Jag håller nämligen på och grejar och fixar inför min födelsedagsbrunch som jag ska ha i morgon. Eller ja, själva grejandet går ju inte så snabbt av naturliga skäl som stavas fri champagne i baren längst in på Häktet (← obs utestället, inte något annat häkte) igår natt… Men har man sin födelsedagshelg och någon okänd typ får för sig att bjuda alla i rummet så är det ju bara att passa på.
 
soffa
Och nu ska jag som sagt städa och handla mat och göra det fint här. Problemet med mig är bara att varje gång jag ska städa ”på riktigt” och inte bara plocka undan, så vill jag typ göra om hela inredningen… Organisera om grejerna i hyllorna, bygga nya stilleben, möblera om, leta inspiration på Pinterest. Ja, själva städningen blir helt enkelt väldigt tidskrävande på detta sätt och inte alls sådär smidig som jag tänkt mig. Men samtidigt är det ju kul att fixa i sitt hem och göra det fint – är det någon av er som är likadana?

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *