Födelsedagsbrunch

b-day
Förra söndagen fyllde jag tjugofem, vilket jag valde att fira med en födelsedagsbrunch för ett helt gäng av mina vänner. Jag själv var lite dålig på att fota så här kommer ett gäng bilder som jag fått låna av Karin, tack!
 
prosecco
Vi började med välkomstskål i prosecco, klart man ska ha bubbel när man fyller år liksom!
 
mys
 
brunch
 
mys
Vi var femton personer på mina tjugoen kvadrat men det gick förvånansvärt bra. Några satt på golvet, en del i soffan och resten vid bordet. Det var tallrikar och glas lite överallt och däremellan en massa fina presenter och blommor som jag fick.
 
smoothie
 
prosecco
En del av brunchen fick stå uppdukad i trappan upp till min loftsäng, compact living när det är som bäst liksom!
 
brunch
På menyn fanns det amerikanska pannkakor med sirap, bär och glass, ciabatta med avokado och chiliflakes eller philadelphia och krasse, blåbärssmoothies med granola, vindruvor, grapefrukt och jordgubbar i bitar, olika sorters juice, kaffe och smågodis. Allt som jag gillar helt enkelt!
 
majsan & linn
 
karin & sophie
Så himla mysigt att samla några av sina bästa vänner en söndagsförmiddag och bara hänga tillsammans och äta goda grejer. Nu vill jag nästan ha brunch igen bara för att det var så trevligt, man behöver ju inte fylla år för att ha det.
 
julia
Framåt eftermiddagen trillade sedan gästerna iväg, en efter en, och till sist var det bara jag och Karin kvar. Då passade hon på att ta lite fler tjusiga bilder på mig och så pratade vi bloggande, inspiration, kreativitet och sådant som vi två alltid tycks snöa in på…
 
julia
Tack alla som kom för en strålande dag och finfina presenter! ♥

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Alltså, så fint! Och grattis i efterskott!

    Så himla fiffigt för övrigt med smoothie i små plastglas och granola i en skål brevid!! Och egentligen allt compact living-grejs i det här, love it!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *