Saker jag gör den sista veckan i januari

artipelag
 
Lägger livet i flyttkartonger och papperspåsar. Spelar Markus Krunegård på repeat (mänsklig värme, snälla kom närmre). Blickar ut över havet vid Artipelag. Låter bli att kliva upp ur sängen. Lär mig djupandas på yoga. Äter ostron en tisdagskväll. Halkar runt i snöslasket på trottoarerna. Tinar kroppen i en varm bastu. Köper flygbiljetter till sydligare breddgrader.
 
Januari. Visst handlar det bara om överlevnad?

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Jag gillar januari, men sen tycker jag om måndagar med… När man trivs i sig själv och med sin omgivning så tror jag inte att vissa tider på året är hemskare än andra. 🙂

  2. jag tycker ändå att januari är helt okej men så älskar jag mörker och murrighet och mys. men visst, skulle inte heller tacka nej till en resa till sydliga breddgrader 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *