Önskelista julen 2014

önskelista
Att komma på vad man önskar sig i julklapp blir svårare och svårare för varje år tycker jag. Samtidigt så är jag en sådan person som inte vill ha en allt för utförlig och kort önskelista, för då försvinner ju liksom själva överraskningsmomentet på julafton. Så i år har jag verkligen försökt anstränga mig för att komma på många stora och små saker att skriva upp på julklappslistan och här ovan ser ni resultatet. Alla grejer med bilder, beskrivning och länkar har jag dessutom samlat på en Pinterest-board för att man enkelt ska kunna hitta rätt. Så undrar ni mer om vad något på bilden ovan är kan ni klicka här.
 
Och förresten, för er som är på julklappsjakt eller vill komma på saker att önska er – kolla in min shop. Där finns massor av fina saker och dessutom får ni 15 % rabatt på alla grejer ända fram till midnatt. Kram!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Det här kanske är en ganska självklar fråga; men har du varit inne i Laila-butiken i Mood? Känns som du skulle gilla allt därinne <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *