Lill-jul

Ikväll har jag och Filip firat lill-jul eftersom vi kommer vara på olika håll nu under julhelgen. Mycket mysigt att tjuvstarta lite och jag som verkligen gillar julen tycker om när man får fira under fler dagar och inte bara på julafton. Man måste ju maximera när man har chansen! 
 
rödkålVi började med lite mat som fick gå under ledordet: julinspirerad men ändå fräsch. Här är en sallad med rödkål, avokado, fetaost och granatäpple. Bara att dela allt i bitar och blanda ihop, smaka av med lite olivolja och svartpeppar om ni vill också.
 
brysselkålJag gjorde också denna fina anrättning, inspirerad av julbordet på Gamla Riksarkivet som jag var på i slutet av november. Det är bacon som delats i småbitar och knaperstekts tillsammans med halverad brysselkål, en finhackad vitlöksklyfta och chiliflakes. Extremt enkelt och väldigt gott!

filip

Och i glasen: Apotekarnes årgångsmust. Sen blev det klappöppning och mintchoklad och julefrid. Jag fick superfina paket, men dess innehåll tänker jag att vi tittar på lite senare. Kram och god jul på er!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Mysigt med lill-jul! Själv blev jag ihop med en fantastisk kille med stor släkt = börjar fira jul den 23:e och slutar ibland på annandagen, och då är det minst 3 familjer man firar med, lyxigt värre ju!

  2. Mysigt! Hälsa Filip en riktigt God Jul från pappa och mig, och Julia, välkommen hem!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *