En julhälsning

christmas to do
 
Det har tagit ganska lång tid för mig att inse och verkligen förstå vilken ynnest det är att få fira en fin jul. En jul utan tårar, bråk, kris, ångest eller rädsla. För mig känns det så långt borta, för julefrid är något jag bara tagit för givet. Men jag vet att det är många som inte alls ser fram emot julafton på samma sätt som jag gör. För somliga är den tjugofjärde december en magisk dag och för andra en ren plåga.

Oavsett hur ni känner inför julafton så önskar jag att ni alla får en riktigt fridfull och god jul. Ta det lugnt, allt behöver inte bli perfekt. Fokusera på att vara tillsammans med de ni gillar, oavsett om det är familj, släktingar eller vänner. Och kom ihåg att på många sätt är detta bara en av årets 365 dagar. Gör den speciell om du vill eller låt den passera. Men ta hand om varandra, visa kärlek och skänk en tanke till alla omkring dig. Ring någon som kanske sitter ensam, bjud över en granne eller gör något extra för människorna du möter på gatan.

Jag önskar att jag kunde skicka en personlig julhälsning till alla er som läser här, ni är så fina allesammans. Tack för era kommentarer och värmande ord, utan er skulle inte denna blogg finnas! Kärlek och julefrid till er alla. ♥

 
PS. Jag letade länge efter originalbilden till denna men beslutade mig sedan för att göra en egen version när jag inte hittade den. 

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *