Bo Kaspers Orkester på Gröna Lund

Idag kändes det som om sommaren tog sin sista suck, eller en av de avslutande i alla fall. När jag promenerade Strandvägen mot Djurgården vid halv sju var det fortfarande varmt. Kvällssolen gassade och vattnet glittrade. Jag mötte upp Filip på Gröna Lund, åt hamburgare och pekade ut de bästa karusellerna.
 
Sedan intog vi våra platser och gjorde oss redo för det som var anledningen till kvällens besök: Bo Kaspers Orkester. Vi sänkte medelåldern rätt rejält men alltså, jag älskar detta band. Rakt igenom musikaliskt med smarta texter och en Bo Sundström som var on fire. Ska ni bara lyssna på en låt med dem så måste ni höra Vi kommer aldrig att dö. Jag tröttnar aldrig.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *