Fredagsvärme

Hej från ett varmt sj-tåg på väg från Stockholm! Så här ser jag ut idag. Att lyckas klä sig i denna värme är inte helt enkelt, särskilt inte när man sitter på ett 30 grader varmt kontor och inte vill se ut som om man är på väg direkt till stranden. Men eftersom det är fredag och jag fick feeling blev det både väst och scarf i håret, lite hipster-hippie som min kollega uttryckte sig… Nu ska jag till Norrköping och lyssna på Ebbot och Hästpojken, fira Filips födelsedag och träffa fina vänner. En strålande helg helt enkelt!


Klänningen kommer från Urban Outfitters, mockavästen och silversandalerna är från H&M, den rosa scarfen kommer från barndomens tider och silverarmbandet är köpt second hand.

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Grattis va kul att få bli veckans blogg! Hur gick det till? 😀
    Du har snygg stil! Önskar man själv orkade labba lite mer med kläder sådär.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *