Tre saker att lyssna på

Här kommer tre lyssningstips som passar perfekt i sommartider.

Poolside FM är en webb-radio som bara spelar skön ”poolmusik”, lite i stil med Kitsuné om man gillar det. Perfekt att ha på i bakgrunden tycker jag för det blir varken tråkigt eller för jobbigt. Dessutom har de lagt in massor av knäppa klipp från 80-talsvideos som spelas upp under tiden man lyssnar. Vissa är roliga, andra är bara snygg tjej i liten bikini vilket känns mest trist. Men som lyssning är det ett mycket bra tips i alla fall.

Jag har knåpat ihop en liten men naggande god lista som passar perfekt till kvällslöpning. Den innehåller ett gäng av mina favoritlåtar och är mycket trevlig att lyssna på när man springer i takt med att kvällssolen sänker sig. Lyssna här!

Sommarprat, ett självklart tips så här i sommartider kan man tycka. Jag har alltid som mål att lyssna på alla prat under sommaren vilket brukar gå väldigt bra till en början men sedan dala någonstans i mitten av juli. Av de jag hört hittills gillar jag Fredrik Wikingssons väldigt mycket och även Antje Jackelen tyckte jag hade ett bra innehåll. Jag laddar alltid ner podversionerna med förkortad musik, det är perfekt om någon spelar en dålig låt och ofta är det ju ändå mest pratet man vill åt. Perfekt när man ligger i solstolen i alla fall!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. har också som mål att lyssna på alla sommarprat, har gått ganska bra. har bara missat de senaste och någon från början av juli. Tyckte mycket om Navid Modiris, Athena Farrokhzad och Oskar Kihlborgs.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *