Semesterplaner

I lördags var jag som sagt och bokade en semesterresa. Tillsammans med mina kompisar Malin och Stina ska jag nämligen åka till Grekland i sommar. Så himla bra! Jag har aldrig varit där tidigare och är därför extremt laddad. Planen är sol och bad, avkoppling med sommarprat och pocketböcker, strandpromenader och restaurangmiddagar, kulturella utflykter och strosande genom staden plus massor av fetaost, oliver och vattenmelon. Ungefär så, som en skön semesterresa ska vara.
 
Direkt när jag kom hem passade jag på att fira semesterbokningen med att laga den här salladen som jag inbillar mig är lite grekisk, somrig är den i alla fall! Den innnehåller vattenmelon, fetaost, lime, rödlök, oliver, svartpeppar, salt och olivolja – megagott! Här hittar ni receptet. Nu börjar semesternedräkningen, 24 dagar kvar!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *