Liten byrå

När jag var i Norrköping för ett par helger sedan och gick på second hand-utflykt lyckades jag även lägga vantarna på denna lilla byrå. Brun, ful och i ganska trist skick. Men med massor praktiska smålådor och i rejäl plåt så jag betalade tjugo kronor och bestämde mig för att snygga till den.
 
Ut på balkongen med skyddsplast under och sedan på med ett par rejäla lager med vit sprayfärg. Lite bortpillande av alla gamla etiketter (någon noggrann legosamlare verkade haft den innan för det var uppmärkt med ”frisyrer”, ”tröjor”, ”lyktor” osv) och sedan såg den ut så här!
 
Perfekt förvaring för tejprullar, häftstift, viktiga nycklar och alla andra småprylar.
 
Nu står den tillfälligt placerad på denna bänk omgiven av anslagstavlor, pappersfigurer och posters. Jag gillar att den här bänken blir någon slags utställningsyta för små kreativa projekt som jag tar mig an.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *