adidas Summer Tribe 10k

 
Jag och träning har alltid haft någon konstig relation. Det har liksom aldrig varit helt naturligt för mig att träna. Alltså, jag fattar ju varför man gör det, kroppen mår ju bra av det och det känns ju skönt efteråt, men det är så lätt att låta bli också. Att komma in i en dålig (normal?) period, bli lite förkyld, ha mycket på jobbet, hellre sitta ute i solen… ni fattar.
 
Men på senare tid har jag i alla fall försökt få igång det där springet. Ett pengatickande gymkort känns bara deppigt, men att knyta på sig löparskorna en sen kväll i juni finns det ändå något fint med. Kanske har jag blivit lurad och hjärntvättad av kampanjen jag jobbar med, eller så är faktiskt även min kropp ämnad för lite fysisk aktivitet åtminstone ett par gånger i veckan…
 
 
Just nu, eller faktisk under hela 2014, har nämligen adidas en springkampanj som heter adidas Tribes. Där kan man registrera sig i olika tribes utifrån när man vill springa samt hur lång sträcka man vill klara och sedan får man fina träningsscheman som talar om hur man ska göra. I detta nu pågår adidas Summer Tribe 10k där man lär sig springa en mil (eller förbättrar sin tid på den om man redan kan).
 
Än så länge har jag redan lyckats hamna efter i schemat (var ju faktiskt sjuk förra veckan) och missat ett och annat pass, men jag försöker så gott jag kan i alla fall. Och det är ju faktiskt bättre att springa en gång än ingen gång. Snart sprutar jag väl milen som jag aldrig gjort något annat! Om det inte råkar bli väldigt soligt och trevligt väder först. Då finns det kanske risk för att jag slutar igen…

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. varje gång jag slutat träna, och börjar träna igen, brukar jag belöna mig själv extra mycket, typ mer än vad jag gjort om jag bara tränade hela tiden utan uppehåll. jag tänker att det är det som är den viktigaste egenskapen för att hålla sig hälsosam genom hela livet: att komma tillbaka i goda vanor när man fallit ur!
    och med såhär snygga bilder framför mig blir jag ju sugen på att bara kasta mig iväg och springa direkt :)skorna på!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *