Pasta med citron och champinjoner

Om några dagar åker jag till Italien (längtar ihjäl mig!) så när det var dags att laga middag här om kvällen bestämde jag mig för att börja värma upp pastaätandet.
 Jag hade hittat ett recept som lätt gott och som jag var sugen på att testa. Dessvärre var jag tvungen att handla på mitt tråk-Ica (en såndär liten butik med dåligt utbud, ni vet) så jag fick kompromissa lite…
Trots detta blev slutresultatet mycket gott! Receptet på pasta med citron och champinjoner kommer från en av mina nya favoritbloggar Chez Wood. Perfekt inspiration till vegetarisk matlagning och många roliga recept.
Med tanke på hur gott detta blev och hur enkelt det var att laga så ska jag definitivt testa fler av Sofias recept. Men först bär det nog av mot Italien!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Lagade detta precis och adderade även en skvätt vitt vin. Så gott! Tack för länken!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *