Kavaj & prickar

Det är något speciellt med kavaj. Varje gång jag bär det känner jag mig liksom utklädd. Till någon vuxen. Någon som är äldre, mognare och klokare än vad jag egentligen är. Jag minns viktiga presentationer i skolan. Helt plötsligt hade ens vanliga klasskompisar kavaj på sig. För nu skulle det minsann presenteras och visas upp bra idéer. Som om hela arbetet i sig skulle bli bättre bara för att man hade kavaj på sig. Nä… Men trots denna underliga relation till kavajer så har jag faktiskt ett par stycken i garderoben. Sällan använda hänger de där på sina galgar och deppar. Men så såg jag denna bild på Pinterest och bestämde mig att göra en copy + paste. För är det något som får kavajen att kännas lite mindre låtsasvuxen så är det att ha en magtröja under!
 
Har fastnat i någon slags klädlimbo och har absolut inget nytt som går att köpa i butik nu på mig. Så jag tänker att vi struntar i att rabbla inköpsställen va? Fråga om det är något ni undrar över så lovar jag att berätta!
Och för att klargöra två saker innan jag trycker på publiceringsknappen: JA – jag har strumpor på mig, sådana med kort skaft. NEJ – det är inte kallt om anklarna, det var ju för tusan fyra plusgrader idag. Värmebölja!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *