Helmönstrad

Så här har jag sett ut idag. Minus hatten då, den funkade nämligen inte så bra i snöyran. Men jag var helmönstrad i alla fall, från topp till tå. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att det är bara fint eller fint men också lite knäppt. Fast å andra sidan så tycker jag att det faktiskt är roligare med kläder som är lite knäppa än att bara ha en minimalistisk tråkstil.


T-shirt och byxor från Junkyard XX-XY, kofta från H&M, skor från SixtySeven, hatt från Indiska.
 
Hela dagen har i alla fall spenderats i en studio där vi fotade bilder åt en kund, en mycket bra jobbdag med andra ord. Och nu sitter jag på ett försenat tåg mot Norrköping där jag ska tillbringa åtminstone halva helgen. Vad ska ni hitta på för något?
 

Delta i diskussionen

7 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *