Saker jag gjort 2013 som jag aldrig gjort tidigare

Årssummeringarna börja sakta men säkert smyga igång och ska jag vara ärlig är jag inte jättesåld på de som repeterar varje månad i detalj och lyfter upp varenda outfit och fikapaus sedan januari. Men lite återblickar i nya former tänkte jag bjuda på i alla fall. Först ut är en lista inspirerad av Annika – saker jag gjort år 2013 som jag aldrig gjort tidigare.

 
Flyttat till en ny stad – Stockholm
 
 
Börjat jobba med reklam
 
Blivit fast anställd
 
 
Sprungit en mil
 
Tagit EKG
 
 
Firat min födelsedag i Italien
 
Varit på sommarfest på ett tak
 
 
Kört sportbil själv
 
Träffat flera bloggare, twittrare och bloggläsare
 
 

Besökt Asien – mest Hongkong och så Kina ett par timmar

 
 

Lagat egen sushi

 
Ätit sniglar
 
 
Sett Håkan Hellström live
 
Börjat gå hos kiropraktor
 
 
Åkt till Alicante
 
Sjungit Halo på karaoke

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *