Önskelista julen 2013

Förra julen insåg jag ju det ypperliga med att göra min önskelista i Pinterest. Där får man nämligen både bild, beskrivning och länk, vilket underlättar något ofantligt för tomten och hans nissar. Så i år har jag fortsatt på samma koncept och knåpat ihop en lista med sådant jag gärna hittar under granen. Allt för utförliga och korta önskelistor kan ju ibland förstöra överraskningsmomentet lite så därför försökte jag samla ett helt gäng med både stora och små saker för att inte på pricken veta vad som finns i paketen. Vi får väl se vad som väntar på julafton! Den klickbara versionen av listan hittar ni på min Pinterest här.
 
 
Ganska mycket köksgrejer, en del kläder, ett gäng med böcker och så lite fina saker till hemmet – det är min lista på ett ungefär!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Din blogg är verkligen så sjukt fin! Man blir så galet inspirerad! Skulle inte du kunna visa hur du redigerar dina bilder i något inlägg? Kram

  2. Åh heja julklappstips! Hoppas att en del av dessa saker hamnar under din gran.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *