Julpynt

Lite mer julpynt har letat sig in hemma hos mig nu i december. Min lilla rumsgran har fått små vita kulor på sina grenar och en betongkruka från Granit.
Jag tycker det är idealiskt med rumsgran när man inte riktigt har plats för en stor variant. Dessutom vet vi ju att allt som är i miniatyr är fint!
Från början hade jag tänkt hänga dessa polkagrisar i granen men de små grenarna visade sig vara lite för tunna för det, så istället fick alla polkakäppar hamna i en skål bredvid. Det funkar ju det med! Nu är bara frågan hur alla dagens julklappsinköp ska få plats under granen, jag har en känsla av att den knappt kommer synas bakom min hög med paket som ska ges bort…

Delta i diskussionen

15 kommentarer

  1. Haha ja det kanske blir lite trångt med paket under den granen! 🙂 Jag köpte en liten gran ett år men en liten julgransfot, men den började barra efter bara några dagar… Men att ha en i kruka måste ju vara bättre, så att den håller sig. Jättefint! Jag har kvar de små kulorna, likt de du har, så jag kanske ska smälla till på en… 🙂

    1. Ja, jag tror att dessa kan hålla sig flera år om man kommer ihåg att vattna dem! Skönt att slippa allt barrande dessutom. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *