Smygstart av julen

Här kommer första bildbeviset på min smygstart av julen och mer lär det bli. Idag ska vi ha julfest med jobbet och gå ut och äta julbord bland annat – jag är laddad till tusen! Och sen på söndag börjar allt på riktigt, då kör vi jul för fulla muggar här ända fram till julafton!
 
På mitt köksbord finns just nu en vit hyacint planterad i konservburk i brist på annat, men det blev riktigt fint tycker jag. I skålen ligger rosa skumtomtar som blir färre och färre för varje dag och längst fram står min glitterren stadigt och vaktar.
 
Sedan har jag också införskaffat årets Blossa-glögg, kanske mest för att flaskan är så fin men den var riktigt god också. Och i bakgrunden skymtar min lilla rumsgran i sin kruka, världens bästa grej!

Delta i diskussionen

15 kommentarer

    1. Jag tyckte den smakade lite apelsin och sen något bär, men tydligen ska det hela avslöjas den 13 december så vi får hålla utkik!

  1. Förresten, vad heter typsnittet där det står bl.a "Kommentera inlägget här:"?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *