Fish tacos

I söndags lagade jag tacos. Santa Maria i all ära men ibland är det ju kul att testa något nytt, utanför ramarna och de färdiga kryddpåsarna. Alltså fick det bli fish tacos! Jag utgick från ett grundrecept som jag hittade på Arla och sen adderade jag sånt som jag tycker om.
 
Jag började med fisken som jag gjorde enligt receptet ovan. Sedan blandade jag också en mangosalsa med chili, lime och koriander, en guacamole med lite extra vitlök och chili samt en tomatsallad med körsbärstomater, rödlök och kryddor. I sista skålen är det vanlig turkisk yoghurt.
 
När allt var klart serverade jag det i vanliga tortillabröd med limesaft ovanpå och lite extra koriander. Mycket gott och ett roligt alternativ till den vanliga fredagstacosen!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Tror du det funkar med färdig panerad fisk om man vill vara lat?

  2. Det är så gott med fisk istället för köttfärs 😀 Mums!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *