adidas Energy Boost

Jag har skaffat mig ett par nya löparskor. Mina gamla hade sisådär två år på nacken och började kännas trötta så nu var det dags för ett par nya.
Valet föll på modellen Energy Boost från adidas. De har en sula som ser lite ut som frigolit vilken består av små, små kapslar som ska hjälpa en att få mer energi i steget (därav namnet). Om det funkar eller ej kan ju diskuteras men jag tycker de känns väldigt lätta att springa i i alla fall och de sitter perfekt på mina fötter.
Och så här såg de ut på en liten löptur bland höstlöven. Nu hoppas jag att det blir många hurtiga mil i dessa, bara att sätta fart antar jag…

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Hej! Måste bara fråga en sak som inte handlar om det här inlägget. Har för mig att du tidigare, ev i butik i Stockholm, köpte kemiprovrör eller liknande. Jag är på jakt efter såna att ha blommor i. Stämmer det? Vad heter butiken o vad kostade de isf?:) verkligen jättebra blogg förresten!!:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *