Jordgubbsglassrosa

Eftersom dagens väderprognos utlovade regn, regn, regn tänkte jag att det kunde behövas lite färg och gick loss i garderobens mest pastelliga del i morse. Jag vet inte om någon tidigare burit jordgubbsglassrosa byxor med blommig magtröja på kontoret men jag får väl ta på mig äran av att vara den första. Lite gladare tror jag allt att torsdagen blev ändå!
De rosa byxorna kommer från Weekday och den blommiga lilla saken köptes på Forever 21 i Hongkong. Den har även en mycket praktisk liten volang som kan vikas ned om man börjar känna sig frusen om magen, perfekt! Skorna är svarta loafers från H&M med små guldprickar.
Och tja, när man väl är igång och fotar kan man ju passa på att göra sin morgongymnastik. Hepp!

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. Åh vad fint! En fråga hur har du gjort menyn under headern?

    1. Tack! Jag har kodat den själv i blogg.se’s kodmall, det är egentligen bara text som är länkad. Lite svårt att förklara men vet att det finns flera guider om man googlar. Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *