Födelsedagspresenter

I helgen var jag i Norrköping för att fira Filip som fyllde år och självklart hade jag ett gäng paket med mig. Förutom att köpa själva presenterna och sedan ge bort dem så är ju inslagningen en av de roligaste grejerna. Denna gång fick temat bli svart, guld och natur.
Ett av de stora paketen fick guldbokstäver som jag klippte ut i vanlig plastfilm. Det enda knixiga är att man måste skriva bakvänt på baksidan av filmen för att det ska bli rätt när man klipper ut sen…
På det här paketet lät jag innehållet kika fram lite genom cellofanplast. Ändarna klädde jag med naturfärgat papper och så fäste jag allt med mer guldfilm.
Ett annat stort paket fick behålla sitt skyddspapper och sedan slås in direkt i cellofan. För att liva upp det stoppade jag ned en färsk kvist murgröna som höll sig grön och fin riktigt länge faktiskt!
Och det sista paketet fick naturfärgat papper och guldemblem, även det gjort i plastfilm, med utskurna siffror. Som grädden på moset fick dymo-apparaten komma fram i slutet och lämna en liten födelsedagshälsning. Klart!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Åh vad fint! Gillar att det får synas lite mellan cellofannen och dymomärkningen 🙂 är dymoremsorna självhäftande? Och är sånna apparater dyra? 🙂

    1. Tack! Dymoremsorna är självhäftande med klister på baksidan. Det finns dymoapparater på Clas Ohlson för ca 200 kr så det är rätt billigt. Mycket användbart pysselverktyg! 🙂

  2. Åh, så mycket fint! Du är så duktig på sånt här! En sak, om man får önska lite, är det inte dags för en spellista snart? Behöver musik, åh!

    1. Tusen tack! Jo, snart är det nog dags för en ny spellista. Jag ska fundera lite på tema men jag lovar att det dyker upp en inom en inte alltför lång tid. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *